2012. február 28., kedd

Fogyókúrás étrend, amivel tényleg fogytam

Fogyás: 19kg

Nem fűzök hozzá sokat, ez az a fogyókúrás étrend, amivel sikerült a az 1hét/1kg-ot tartanom. 10-13kg-ot így adtam le, utána már kicsit lazítottam, és talán a szervezetem is megálljt parancsolt, ezért most már lassabban mennek a kilók.




Fogyókúrás étrend:


Reggeli: Fél szelet teljes kiőrlésű kenyérből pirítós, ehhez kb. 10 dkg saláta, vagy paprika, felvágott, esetleg light sajt. 1,5dl tejeskávé egy darab édeskével
Tízórai: 1db alma, néha még egy kávé
Ebéd: Rendelt update 1 ebéd, 4dl leves, a második húsféle és zöldség/főzelék stb. Ennek általában csak a felét ettem meg.
Uzsonna: nyers répa, néha egy alma

Vacsora: 15-20dkg saláta, ha ez kevés volt akkor egy pár virsli, vagy tonhal konzerv. Ha az ebédnek csak a felét sikerült megenni, akkor annak a második fele a vacsora.

A fogyókúrás étrend mellett, ahogy illik megittam a napi 3-4 liter folyadékot.
Ezen kívül heti 4-5-ször tornáztam. Fitvideóra, 45-50 perceket csináltam. Könnyű szinttel kezdtem, ma már a nehezeket csinálom, az ajánlott 1-1,5kg-s súlyzó helyett legtöbbször 2,5kg-sat használok.
Meglepődtem, amikor először feltűnt, hogy amikor emelem a lányom, a karomon van egy eddig ismeretlen dudor, a bicepszem. :)


Mindenkinek hasonló sikereket a fogyáshoz! :)

2012. február 3., péntek

Varrótanfolyam után: Farmerok átalakítása

Fogyás: 17kg

 Amikor elmentem varrótanfolyamra, azt azért nem gondoltam, hogy tényleg ennyit fogom használni a varrást.
A nadrágjaim (szerencsére) mind nagyok rám. A farmerokat átalakítani nem annyira egyszerű, már csak a sok dupla tűzés miatt is, amiket ki kell bontani.
Itt van egy egész régi nadrágom, és egy újonnan beszerzett :) :

varrás

Most két nap is Picurka mellett a nadrágjaimat bontogattam, hogy aztán egy alvásidőben magamra alakítsam.

varrótanfolyam után

Most nagyon boldog vagyok, mert úgy rám vannak feszülve, hogy öröm nézni. Az egyikből körben majdnem 4cm-t bevettem. :)
Korábban nem bírtam rávenni magam az alakításra, de a vádlim is annyit fogyott, hogy a farmer egyszerűen felcsúszott a csizmában, és bénán nézett ki. Ezt áthidalandó ilyen "kantárokat" varrtam a nadrág aljába, így a gumi visszahúzta a nadrág szárát. Kreatív, nem?

varrótanfolyam után

Nem is volt olyan rég, hogy az ingyen varrótanfolyam videóit nézegettem, ma meg szinte minden héten varrok valamit, és a végeredmény mindig nagyon nagy öröm.
További jó fogyást mindenkinek!