2012. március 6., kedd

Varrótanfolyam után: Kulcstartó varrás

Fogyás: 19kg

Ha neked is kedved támadt varrni, akkor ajánlom ezt a leírást Neked:
varrótanfolyam képekben: kulcstartó varrás


Egy nagyon egyszerűen elkészíthető, de látványos kulcstartó készítésének leírása lépésről lépésre. Nekem nagyon bejött, hármat csináltam, egyet magamnak, kettőt pedig a barátnőknek. Összesen volt talán fél óra, amíg megcsináltam.

varrótanfolyam képekben

Jó szórakozást!

U.i: Ha a varrógépet sem tudod befűzni, akkor ide kattints: ingyen varrótanfolyam


2012. március 1., csütörtök

Fogyás teszt, avagy villamosmegálló teszt

Fogyás: 19kg

Amikor fiatal voltam, és falatni szoknyában, kivágott pólókban jártam, akkor előszeretettel játszottam azzal, hogy a villamos vagy buszmegálló elejébe álltam.
Ekkor egy vicces jelenséget figyeltem meg minden alkalommal, a férfiak, akik a megállóban álltak, szép lassan megfordultak. A nők továbbra is azt nézték jön-e már a villamos, míg a férfiak érdekes módon, pont ellenkező irányba nézelődtek. Persze nem bámultak feltűnően, de ahhoz elég látványos volt, hogy jót lehessen mulatni rajta.

Nem rég kicsíptem magam, fontos találkozóra mentem, az átalakított, testhez álló farmeremben, térdig érő, magassarkú csizmában, kifestve álltam a megállóban, véletlenül éppen az elejében. Amikor észrevettem, hogy egy pasi furcsa módon nem arra néz, ahonnan a busz jön, először is nagyon vörös lettem, másodszorra majd kiugrottam a bőrömből.
Két gyerekes anyukaként még megnéznek a pasik. Nem mintha párt keresnék, ez szimplán a hiúságról szól. :)
Itt a bizonyíték, hogy 30-on túl is van élet. :)))

Próbáljátok ki Ti is, eleget fogytál már, megfordulnak már a pasik? Garantáltan jó szórakozás!