2011. június 16., csütörtök

Ez már nem is fogyókúra, hanem hízókúra

Fogyókúra eredménye eddig: -4kg

Az utóbbi időben nem írtam. Annyira letört, hogy ilyen lassan fogyok, hogy kicsit elengedtem magam. Meg is lett az eredménye. Visszajött 1,5 kg. :((((((((((((

Annyira le vagyok törve, most nincs miről írni. Fel kell ezt dolgoznom, és újra gyűjteni lelkierőt, és extra vasfegyelemmel nekilátni.

Eltelt fél év, és még eszméletlen messze vagyok a célomtól.
Nem számítottam rá, hogy ilyen nehéz lesz. Azt hittem, ha tartom magam a diétához, akkor meglesz az eredménye is, de úgy tűnik 30 felett már másképp működik a szervezet.
Minden ismerősömnek van egy teóriája, biztos a szoptatás miatt raktároz a szervezetem, vagy minden fogyókúra szokott stagnálni, esetleg zugevő vagyok.
Szoptatás mellett én ennél könnyebben fogytam már, igaz akkor még fiatalabb voltam. Ez szerintem nem stagnálás, mert sosem lendült be a fogyás igazán. A férjem a megmondhatója, hogy nem vagyok zugevő. Előfordul, hogy délelőtt megeszem egy kocka csokit, esetleg este a tv előtt valami nasit, de ez utóbbi mindig szigorúan update 1.
Ennél kevesebbet enni szopi mellett nem merek, marad a még több mozgás, ami nekem még a fogyókúránál is nehezebben megy.

Szóval most egy darabig még nyalogatom a sebeimet, aztán újra nekidurálom magam.
Kell még egy kis extra lelkierő.
Jövő héten nyaralunk, ott úgysem tudom tartani a szigorú elveket, és utána remélem megint topon leszek, hogy folytatni tudjam a fogyókúrát.

Ti tudtok valami okosat mondani? Miért lehet, hogy ennyire lassan fogyok, pedig tartom magam a szigorú elvekhez: reggeli update 1 kenyércipó, ebéd rendelt update 1 leves és főétel, uzsonna tejbezabi, vacsora saláta. Plusz két tejeskávé és update 1 gyümölcsök ha éhes vagyok.
Min kellene/lehetne még változtatnom?

2011. június 1., szerda

Update ebéd

Fogyás: 5,5kg

Az utóbbi időben rendeltem az update ebédet. Abszolút elégedett vagyok  a minőséggel és a mennyiséggel is.

Levest és főételt szoktam kérni, amitől kellemesen jól lakom. Az egyik kedvencem volt a gyros. Két pitával, sok zöldséggel, finom husival.
Így nézett ki:

update ebéd - gyros


Továbbra is fegyelmezetten tartom a magamnak előírt fogyókúrát. Általában sokkal egészségesebben eszem, mint korábban. Sokkal kevesebbet is, de nem vagyok különösebben éhes. Sajnos nem nagyon akar a mérleg nyelve lefelé, de próbálok türelmes lenni és kitartani.
Ami  a mozgást illeti, büszke vagyok magamra, mert ma is voltam baba-mama jógán. 1,5 óra baba masszázzsal, tornával és relaxálással, nagyon feltölt. :)